Klassiskt vackra trägolv

Här hittar du massor av information om våra trägolv. Du kan tex läsa om hur vi anpassar tillverkningen av våra trägolv för att de ska hålla bra i vårt nordiska klimat. Du finner också information hur du bäst sköter ditt golv och om bredden i vår kollektion.

Vi hoppas att du ska bli inspirerad och hitta det du finner på de här sidorna. När du sedan är redo att välja vilken design du vill ha hemma hos dig hittar du alla våra trägolv samlade under trägolv.

Anpassat för Nordiskt klimat

Att trä är ett levande naturmaterial som krymper och sväller beroende på temperatur och luftfuktighet tar vi hänsyn till i hela tillverkningsprocessen av trägolv.

Naturligt hållbart

Tarkett arbetar kontinuerligt med forskning och utveckling för att ligga i framkant när det gäller miljö och hållbarhet. Vi vill utveckla golv med goda miljöegenskaper utan att behöva göra avkall på golvens slitstyrka, läggningsegenskaper eller andra viktiga egenskaper för en bra inomhusmijö.

Bred kollektion av trägolv

Varje trägolv är unikt. Inga är exakt lika varandra. Olika träslag har olika färg, ådring, skiftningar och struktur. En del träslag mörknar andra ljusnar och några får en varmare och djupare ton. Det som är säkert är att trägolv blir bara vackrare med åren.

Lägg golvet enkelt med 2-lock

Tarketts låssystem 2-lock gör det ännu enklare att lägga trägolv. Hemligheten är en liten fjäder på brädans kortsida. När du trycker ned brädan pressas fjädern inåt för att sedan fjädra ut igen och låsa fast de båda brädorna i varandra. Det går snabbt och sitter säkert.

Du kanske också är intresserad av:

Skötsel & Underhåll

SKÖTSEL & UNDERHÅLL

LÄS MER
Tarkett Trägovl Viva Ek Vit

FAQ - TRÄGOLV

Här får du svar på frågor om Tarketts trägolv som t.ex. "hur många år håller golvet?", mm.

LÄS MER