Trägolv

Trägolv

Klassiskt, rustikt eller modernt. Vilken stil passar dig?

Upptäck våra vackra trägolvskollektioner som gör ditt hus till ett hem.

Välj ett trägolv gjort av klassiska träslag såsom ek, ask, eller hitta andra spännande utföranden med olika färg, behandling och karaktär.

Tarkett har tillverkat trägolv med genuina hantverksmetoder sedan år 1886. Vi kombinerar hantverk med toppmodern produktion för att ge dig vackra, funktionella och hållbara trägolv.

Tarketts tidigare kollektioner Epoque, Tango, Salsa och Rumba har utgått men många av dessa golv återfinns idag i de nya familjerna Pure, Shade eller Play.

Läs mer om våra trägolv

Inspireras av våra trägolv

Våra favoriter

Vi känner verkligen starkt för våra trägolv, de är en del av vår själ och vår ryggrad. Ganska ofta får vi favoriter som vi också ser att våra kunder tycker om. Vi har valt att samla dem här under rubriken Älskade trägolv. För visst kan man bli förälskad i ett trägolv!

Fiskbensparkett

Nu lanserar vi klassisk fiskbensparkett men i en ny tappning. Vår nya kollektion Segno kombinerar vår kvalitet i material och finish med ett nytt designkoncept, detta för att skapa unika trägolv till lika unika miljöer.

Ekparkett

Ekgolvens egenskaper och karaktär gör dem till de vanligaste golven i våra svenska hem. Ekens struktur och utseende känns både modern och traditionell. Träet kan ge en rad olika mönster, från lugna till uttrycksfulla.

Våra trägolv

Skötsel och läggning

Om våra trägolv/parkettgolv

Vad är ett parkettgolv uppbyggt av? Hur fungerar parkettgolv i vårt nordiska klimat med låga och höga temperaturer beroende på årstid? Här får du svar på dessa frågor och några till.

Du kanske också är intresserad av:

Tarkett trägolv Noble
Parkettgolv

Upptäck våra vackra och hållbara parkettgolv. Designade av naturen. Tillverkade med känsla.

Snyggt modernt ljust trägolv från Tarkett
1-stav, 2-stav eller 3-stav?

Föredrar du 1-stav, 2-stav eller 3-stav? Upptäck variationsrikedomen bland våra trägolv.

Trägolv från Tarkett - Viva ek white 1stav/plank
Trägolvsguider

För att hjälpa dig med ditt val av trägolv har vi tagit fram ett trägolvsmagasin och en sorteringsbok, du hittar dem här.

Naturtroget parkettgolv från Tarkett, ljus ek. Klickparkett
Klickparkett

Vill du skapa den speciella atmosfären i ett rum som bara ett parkettgolv ger? Se vårt utbud av Klickparkett.

Mattlackat trägolv i ett kök
Lackade trägolv

Ytbehandlingen på ditt trägolv är väldigt viktig för golvets hållbarhet. Läs mer om vår lackade och mattlackade trägolv här.

Hårdvaxoljat trägolv från Tarlett i ett modernt sovrum
Hårdvaxoljade trägolv

När du ska välja trägolv är ytbehandlingen viktig för govlets hållbarhet och utseende. Lär dig mer om hårdvaxoljade träglv.

mönsterlägging trägolv parkettgolv modulärt modularitet
Segno - Stavparkettskollektionen som går att kombinera i olika mönster

Stavarna är tillverkade i skala 1:5. Därför kan Segno läggas i både det klassiska fiskbensmönstret eller om du föredrar en modernare läggning där vertikala möter horizontella linjer.