Vitt & ljust trägolv

Vitt & ljust trägolv

Vita & ljusa trägolv

Att välja ett nytt golv är ofta en stor händelse. Det skall fungera till vardag och till fest, dessutom ska det se bra ut – länge. Vi tror att det allra viktigaste är att välja ett golv med utseende som passar dig och din livsstil. Laserade trägolv börjar bli allt mer efterfrågat, inte minst vita och ljusa trägolv. 

Många nyanser av vitt

Vita och ljusa trägolv är och förblir populärt i skandinavisk inredning. Vitt hjälper till att förstärka känslan av ett stort och luftigt rum och är lätt att matcha med väggar och övrig inredning. 

Aldrig förr har du kunnat välja mellan så många olika nyanser av vitt från Tarkett. 

Är det hållbart med ett vitt trägolv?

Du undrar säkert om ett vitt trägolv är hållbart i verkligheten? 
Ja, det fungerar alldeles utmärkt. Den vita lasyren borstas ner i själva träet som sedan förseglas med antingen lack, mattlack eller hårdvaxolja som skyddar den vita lasyren. För att ditt trägolv ska åldras med stil och behålla sin lyster är det viktigt att ta hand om det på rätt sätt, såhär sköter du ditt trägolv:

Bildgalleri

Du kanske också är intresserad av:

Tarkett trägolv Noble
Parkettgolv

Upptäck våra vackra och hållbara parkettgolv. Designade av naturen. Tillverkade med känsla.

Tarkett trägolv Play ask Ivory
Vad är parkettgolv?

Ett parkettgolv är uppbyggt av trä, beroende på tjockleken har det sedan olika uppbyggnad. Det har alltid ett ytskikt i ädelträ som till exempel ek, ask, lönn, bok, björk eller valnöt.