Fiskbensparkett - Segno

Fiskbensparkett - Segno

Fiskbensparkett - Klassisk design i ny tappning

Nu lanserar vi klassisk fiskbensparkett men i en ny tappning. Vår nya kollektion Segno kombinerar vår kvalitet i material och finish med ett nytt designkoncept, detta för att skapa unika trägolv till lika unika miljöer. För att kunna skräddarsy både traditionella mönster och nya kreativa uttryck kan golven läggas på många olika sätt. Golven passar ypperligt bra i miljöer som eftersträvar en avskalad och elegant stil åt det skandinaviska hållet.

Skapa personliga och kreativa uttryck

Segno, som betyder ”tecken” på italienska, är namnet på vår nya kollektion med modulära trägolv som gör det möjligt för såväl privatpersoner som arkitekter och inredare att skapa personliga och kreativa uttryck i sina inredningsprojekt. Med kollektionens unika koncept finns definitivt förutsättningarna att designa det golvmönster som gör att ett rum uppnår sin fulla potential. 

Tillgänglig i fem färger

Segno kan läggas på ett stort antal olika sätt för att komponera både traditionella mönster och nya uttryck. Exempel på detta är den klassiska fiskbensmönstrade parketten, som i Segno är uppbyggd av både höger- och vänsterbrädor, vilket ger nära nog obegränsade kreativa möjligheter. När golvet läggs i olika vinklar ger det infallande ljuset ytterligare designelement till brädorna, vilket skapar en dynamisk och vacker visuell effekt.

Den nya kollektionen kommer att finns tillgänglig i fem färger baserade på tidigare storsäljare. Från mörkbruna toner till sobra, svagt pigmenterade nyanser. 

Segno introduceras i början av hösten 2019 och kommer att finnas tillgänglig hos välsorterade golvåterförsäljare.

Bildgalleri

Förslag på kollektion