Trägolvsmagasin

I vårt breda utbud av trägolv finner du en mängd olika nyanser och utföranden för att passa just dina önskemål. Många val ska göras och för att hjälpa dig på vägen har vi tagit fram en katalog om trägolv. 
Här ger vi dig råd inför läggning, information om tillbehör och om hur du bäst tar hand om ditt trägolv. Läs och bli inspirerad till nya rum; golvet är grunden för all inredning!

Läs vår katalog om trägolv

Grading Book

Träslaget spelar stor roll, men även andra faktorer påverkar utseendet på golvet, till exempel förekomsten av kvistar och ytved.  I vår sorteringsbok ”Grading Book” kan du se vad som gäller för just det golv du överväger att välja. Här finns detaljerade uppgifter och översiktlig information.  Vi har i denna sorteringsbok försökt återge parkettens verkliga utseende så långt tekniskt möjligt.

Trä är ett levande material och alla trägolv ser olika ut. Detta, tillsammans med begränsningar som tryckt- och webbmaterial har, gör att bilderna kan avvika något från det verkliga resultatet. 

Bläddra i vår sorteringsbok

Du kanske också är intresserad av:

Klassikt rutmönstrat trägolv/parkettgolv i ett modernt vardagsrum, här kollektionen Noble från Tarkett

VÅRA PARKETTGOLV

Upptäck våra vackra och hållbara parkettgolv. Designade av naturen. Tillverkade med känsla.

Tarkett trägolv Play ask Ivory

VAD ÄR PARKETTGOLV? | TARKETT

Ett parkettgolv är uppbyggt av trä, beroende på tjockleken har det sedan olika uppbyggnad. Det har alltid ett ytskikt i ädelträ som till exempel ek, ask, lönn, bok, björk eller valnöt.