33 nya dekorer i vår nya laminatkollektion

33 nya dekorer i vår nya laminatkollektion

Slitstarkt och naturnära

Laminat är på många sätt ett fantastiskt golvmaterial för ditt hem. Snyggt, utan att kosta för mycket. Det passar speciellt bra för familjer med hund och barn då materialet är både slitstarkt och reptåligt.

Tarketts laminatgolv ger dig en gedigen sten- eller träkänsla. Golven består av 80 procent trä vilket ger en naturlig värme i ditt hem. Närmare ett riktigt trägolv kan du knappast komma. Samtliga kan kombineras med golvvärme.

33 nya dekorer

I våra laminatkollektioner hittar du allt från stenmönster och träplank till klassiska fiskben. Mönstren, färgerna och uttrycken går från mörkt till ljust, från sobert till rustikt och från innovativa mönster till stilrena ytor. 

Lätt att montera och underhålla

Ett laminatgolv är lätt att montera med hjälp av några enkla basverktyg och kan läggas ovanpå ett befintligt golv, så länge golvet är plant. Vi rekommenderar att du lägger en underlagsmatta föra att få ditt laminatgolv tystare och ännu skönare att leva med. Kollektionen SoundLogic har en inbyggd underlagsmatta. Du rengör golvet enkelt med torrmopp och dammsugare.

Så här lägger du ditt laminatgolv

Så här sköter du ditt laminatgolv

Våra kollektioner

SoundLogic – Tyst och behagligt med en känsla av äkta lutat furugolv. Har en ljuddämpande akustikbaksida.

Till SoundLogic-kollektionen

Long Boards – Långa och breda plankor med naturtrogen struktur. Träådringar och kvist ger känslan av lyx och äkta träplank.

Till Long Boards-kollektionen

Lamin´Art - Naturtrogna sten-och fiskbensmönster med tidlös design.  Fiskbensmönstret är designat så att golvet får ett längsgående utseende utan synliga kortskarvar.

Till Lamin´Art-kollektionen
 

Woodstock & Essentials - Laminatgolv med naturtrogna trämönster. Klassisk design med både moderna och rustika uttryck.

Till Woodstock-kollektionen

Till Essentials-kollektionen

Bildgalleri

Förslag på kollektioner