SoundLogic

Nyhet! Ljuddämpande korkbaksida av naturmaterial

Nya dekorer och ljuddämpande korkbaksida

Laminat är ett fantastiskt golvmaterial för ditt hem. Det är snyggt och finns i många mönster som ger dig en gedigen sten-  eller träkänsla, utan att kosta för mycket. Det är också slitstarkt, reptåligt och passar speciellt bra för familjer med hundar och barn. Nu har vi uppdaterat kollektionen SoundLogic med nya dekorer och samtliga har fått en ny ljuddämpande baksida av kork. Den är gjord av naturmaterial och gör att ytterligare underlagsmaterial inte behövs. 

Golven har ett naturtroget utseende och består av över 80 % trä. Närmare ett riktigt trägolv kan du knappast komma. På bilden visas Rustic Oak Nature, ett vackert rustikt plankgolv i en varm hemtrevlig nyans. 

Våra laminatgolv går utmärkt att använda tillsammans med golvvärme.

Nya dekorer

I våra laminatkollektioner hittar du allt från stenmönster och plankgolv till klassiska fiskben. Mönstren, färgerna och uttrycken går från mörkt till ljust, från sobert till rustikt och från innovativa mönster till stilrena ytor.

På bilden visas Light Grey Oak, ett ljusgrått plankgolv med trädekor. 

I kollektionen ryms även varma, mörkare nyanser som kan öka mysfaktorn i vilket hem som helst. Vintage Oak Brown på bilden tycker vi passar bra till sobert vita väggar.

 

Lätt att montera och underhålla

Ett laminatgolv är lätt att montera med hjälp av några enkla basverktyg och kan läggas ovanpå ett befintligt golv, så länge golvet är plant. Vi rekommenderar att du lägger en underlagsmatta för att få ditt laminatgolv tystare och ännu skönare att leva med. Kollektionen SoundLogic har en inbyggd underlagsmatta vilket gör att inget ytterligare krävs. Du rengör laminatgolvet enkelt med torrmopp och dammsugare.

Så här lägger du ditt laminatgolv

Så här sköter du ditt laminatgolv

Våra kollektioner

SoundLogic – Uppdaterad kollektion med ny ljuddämpande korkbaksida som finns i många fina trämönster.  

Till SoundLogic-kollektionen

Long Boards – Långa och breda plankor med naturtrogen struktur. Träådringar och kvist ger känslan av lyx och äkta träplank.

Till Long Boards-kollektionen

Lamin´Art - Naturtrogna sten-och fiskbensmönster med tidlös design.  Fiskbensmönstret är designat så att golvet får ett längsgående utseende utan synliga kortskarvar.

Till Lamin´Art-kollektionen
 

Woodstock & Essentials - Laminatgolv med naturtrogna trämönster. Klassisk design med både moderna och rustika uttryck.

Till Woodstock-kollektionen

Till Essentials-kollektionen

Bildgalleri

Du kanske också är intresserad av:

person som lägger laminatgolv från tarkett
Lägga laminatgolv är enkelt!

Här hittar du viktig information samt tips inför din läggning av laminatgolv från Tarkett.

mörkt laminatgolv i stenimitation från tarkett
Skötsel laminatgolv

Hur gör jag rent mitt laminatgolv? Här hittar du våra skötselråd för laminatgolv.

Förslag på kollektioner