Älskade marmor!

Älskade marmor!

Älskade marmor!

Trender kommer och går men vår kärlek för marmor håller i sig. Vi har marmormönster för både vägg och golv i flera olika färger, svart, vitt, grått, beige och grönt. Kombinera med mässingsdetaljer för ett lyxigare badrum eller välj naturmaterial för att skapa kontraster och en varmare känsla. Jämfört med riktig marmor är vinyl ett prisvärt alternativ som dessutom är varmt och skönt att gå på även utan golvvärme.

Till vårt utbud av marmormönstrade badrumsgolv och vägg

Självklart uppfyller golv- och väggmaterialen alla hårda krav när det kommer till vattentäthet och är ett säkrare alternativ än t ex kakel och klinker. En anledning till detta är att väggmattan monteras horisontellt och sveps runt rummet istället för att sättas upp i våder. Oftast blir det bara en enda skarv, vilket innebär att det blir ett maximalt skydd mot fuktgenomträngning. Väggen kompletteras sedan med en matchande bård upp till taket.

Varm marmorkänsla i beige

Tycker du om beige toner kan Royal Marble Light Beige var något för dig. Mönstret finns både som vägg och bård och kan kombineras med golvet Aquastone Grege.

Marmor med färg

Golvet Royal Marble Green är fin att kombinera med vit marmorvägg, Marble Carrare White. Med gulddetaljer skapar man en lyxig, klassisk stil. Se fler bilder längre ner på sidan.

Effektfull guldton

Ett badrumsgolv i guldton är nytt i badrumssammanhang och kan ge samma känsla av lyx som marmor.  I kombination med svart får golvet Brushed Metal Gold ett grafiskt uttryck och tillsammans med exempelvis pasteller skapas en mjukare linje. 

Till vårt badrumsgolv med guldton

Förslag på kollektioner

Bildgalleri

Du kanske också är intresserad av:

Tarkett Aquarelle våtrumsmatta plastmatta badrum
Plastmatta för golv & vägg i badrum

Badrummet betyder allt mer för vårt välbefinnande. Här blir du pigg och fräsch efter en uppfriskande dusch. Här kan du njuta av ett varmt bad som gör gott för både kropp och själ.