Ljuddämpande golv för en behaglig ljudnivå i hemmet

Ljuddämpande golv för en behaglig ljudnivå i hemmet

Ljuddämpande golv för en behaglig ljudnivå i hemmet

Låt oss presentera vår nya kollektion Starfloor Click Ultimate – ett ljuddämpande vinylklickgolv i plank-och plattformat med inbyggd akustikbaksida för en tystare hemmiljö. Tack vare en stark kompositkärna får man dessutom ett golv som klarar stora temperaturväxlingar.  Starfloor Click Ultimate kan läggas i utrymmen med stora fönster och mycket ljusinsläpp och är det perfekta alternativet till fritidshuset, så länge temperaturen inte understiger 10 grader på vintern och överstiger 60 grader sommartid.

Praktiskt och slitstarkt

Med ett smidigt klicklåssystem är golvet lika enkelt att lägga in som att leva med. Det skyddande ytskiktet gör golvet rustat för ett livligt familjeliv och precis som våra övriga vinylgolv är Starfloor Click Ultimate tyst, varmt och mjukt att stå och gå på.

Bra val vid renovering

Vinylklick är det perfekta renoveringsgolvet eftersom det kan läggas direkt ovanpå befintligt golv, så länge det har en hård, plan yta. Det bildas inget byggdamm när du kapar brädorna och med dess ringa tjocklek bygger det inte så mycket på höjden. Starfloor Click Ultimate är ftalatfritt, har ytterst låga emissioner och läggs utan lim. 

Förslag på kollektion

Du kanske också är intresserad av:

Tarketts mönstrade vinylgolv.
Vad är vinylgolv?

Vad är vinylgolv? Vinyl är det perfekta materialet till de utrymmen i hemmet som ska utså stora påfrestningar från till exempel spill och slask. Läs mer om vinylgolv här