Ny designkollektion för badrummet
Ny designkollektion för badrummet

Ny designkollektion för badrummet

Vi har valt ut 8 färger och mönster från proffskollektionerna iQ Surface och iQ Megalit som du som privatperson nu kan köpa och lägga i ditt badrum, tvättstuga eller i andra våta utrymmen. Den nya golvkollektionen passar perfekt hemma hos dig som bryr dig om hållbarhet och är design- och kvalitetsmedveten.

iQ-golven är gjorda av homogen plast vilket ger en enorm slitstyrka och gör att det är väldigt lätt att städa. Eftersom mönstret går igenom hela materialet, från ytan till baksidan på mattan, blir det inte heller känsligt för repor. iQ Surface och iQ Megalit är VT-godkända (VT=vattentätt) och uppfyller branschens hårdaste krav på vattentäthet.

Både iQ Surface och iQ Megalit kan tas tillbaka och återvinnas när de en gång blir slitna tack vare en ny tvättprocess, unik för Tarkett, som tvättar bort lim- och spackelrester. Ett viktigt steg mot ett cirkulärt och fossilfritt samhälle. 

Våtrumsgolven är ftalatfria och tillverkade i Sverige.

iQ Surface

iQ Surface är resultatet av ett kreativt samarbete med den svenska designbyrån Note Design Studio. Kollektionen lanserades under Milano Design Week 2019 och har fått mycket uppmärksamhet i media.

Vi har valt ut fyra färger för badrummet som passar perfekt för dig som bryr dig om design och är trendmedveten. Sobert svart/vitt, coolt rött och två mjukare nordiska färgställningar.

iQ Megalit

iQ Megalit har ett mönster av stora flakes i skimrande nyanser där inspirationen är hämtat från naturens mineraler och metaller.

De fyra utvalda färgerna är mättade i mörkt grafitgrått, sobert rött, pärlemorskimrande vit och elegant gråbeige.

Du kanske också är intresserad av:
Nya iQ Surface udne rutveckling av Tarketts designer och Note Design Studio
Följ med bakom kulisserna på Milano Design Week och Tarketts nya kollektion iQ Surface

Designarbetet bakom iQ Surface, läs om hur kollektionen blev till.

Nytt system för återvinning av plastgolv
Stora klimatvinster med nytt system för återvinning av plastgolv

Exakt samma material som används i golv som läggs idag, kan utgöra råvara till golv som läggs nästa århundrade tack vare vår nya teknik som gör det möjligt att återvinna gamla plastgolv.