Naturtrogen känsla och ultramatt yta i nya vinyl- kollektioner

Naturtrogen känsla och ultramatt yta i nya vinyl- kollektioner

Exklusiva modulära vinylgolv där design och funktion möts

Nu uppdaterar vi vårt utbud av modulära vinylgolv med två kollektioner i vackra och mycket naturtrogna trä- och stenmönster. Utmärkande för båda kollektionerna är det nya ultramatta ytskiktet Tektanium™ som reflekterar ljuset på ett dämpat sätt och som ger mycket stark motståndskraft mot repor och slitage. Exklusiva vinylgolv både till utseende och funktion.

De nya kollektionerna iD Inspiration Click Solid 55 och iD Inspiration 55 är två ultramatta vinylgolv som passar extra bra i rum där kravet på ett slitstarkt golv är högt, som till exempel kök och hall. Golven är sköna och varma att gå på, rengörs enkelt med milda rengöringsmedel och behöver inget extra underhåll. Självklart är de ftalatfria med låga emissioner.

LVT golv för hall och kök

iD Inspiration Click Solid 55

iD Inspiration Click Solid 55 är ett vinylklickgolv som man enkelt installerar själv tack vare det smidiga klicklåssystemet. Golvet kan installeras över ett befintligt golv eller på klinkerplattor med tunna fogar. Kollektionen kommer i 19 vackra dekorer i trä och sten. En del av mönstren har präglad yta vilket ger en naturtrogen mönstereffekt. Präglingen är anpassad efter dekoren, vilket skapar ett realistiskt slutresultat. iD Inspiration Click Solid 55 ersätter vår kollektion tidigare Starfloor Click 55. “Solid” syftar till en förstärkning av materialet som gör golvet mer formfast.

LVT golv för kök och vardagsrum

iD Inspiration 55

iD Inspiration 55 kommer i sju olika dekorer: kalksten, terrazzo, mörk eller ljus marmor, betong, komposit och mikrocement. Mönstren har skannats från riktig sten och sedan tryckts med hög upplösning. Tekniken gör att du slipper synliga mönsterrepetitioner och du får utseendet av ett äkta stengolv men med vinylgolvets praktiska fördelar. Skillnaden till ett traditionellt vinylklickgolv är att iD Inspiration 55 måste limmas mot underlaget. Finns hos utvalda återförsäljare.

Golv med natutrogen känsla

Bildgalleri

Relaterade kollektioner

Du kanske är intresserad av

Tarketts vinylgolv i ett barnrum med två lekande barn
Lägga vinylgolv – snabbt och enkelt

Här ger vi dig tips på vad du ska tänka på när du ska lägga vinylgolv eller vinylklickgolv.

Fiskbensmönstrat vinylgolv i ett kök där ett barn leker med mat på golvet  - lätt att städa undan!
Skötsel av vinylgolv och vinylklickgolv

Hur sköter jag mitt vinylgolv? Här hittar du instruktioner för städning och underhåll av vinylgolv.