Tarkettanställda är nöjda med sin hälsa och välbefinnande på jobbet.

Möt våra medarbetare

Tarkett erbjuder ett stort utbud av roller och karriärmöjligheter. För att det inte bara ska bli tomma ord har vi bett ett antal anställda själva berätta. Ta reda på vad Tarketts medarbetare har att säga om sina erfarenheter med oss.

Marie-Christine – Chef för verksamheten

Marie-Christine visar hur Tarketts team gör sitt yttersta för att ge kunderna det bästa vad gäller design och utveckling av konstgräs och löparbanor. För Marie-Christine erbjuder Tarkett möjligheten att arbeta både snabbt och effektivt men även med en långsiktighet i en bra teammiljö med kollegor som har en passion för sport.

Hugo – Platschef

Hugo gillar det faktum att han utvecklar sina färdigheter och verksamheten. Han har stora möjligheter att växa inom koncernen tack vare sina arbetsuppgifter inom produktion, kvalitet, underhåll, teknik och mycket mer. För honom är Tarkett en plats där alla har chansen att utveckla sin karriär.

Anastasia - Transport och tullchef

Anastasia delar med sig av hur hennes ansvar växer år efter år och hur hennes vyer expanderar tack var att hon deltar i internationella projekt. Ta reda på hur ett bra teamwork med syfte att minska koldioxidutsläppen från Tarketts transportverksamhet förändrar verksamhetsprocessen.

Guzel – Ingenjörsteknikern

Guzel jobbar i ett av Tarketts forskningslabb i Ryssland, på världens största vinyltillverkningsanläggning. Ta reda på hur hon berikar sin professionella expertis varje dag genom vetenskapliga analyser och experiment. Hennes mål: att förändra arbetsprocessen genom att förbättra tekniken inom Tarkett för att på ett mer effektivt sätt kunna möta efterfrågan hos kunder samt att skydda miljön.

Michel – Ingenjör och projektkoordinator

Michel ger oss en inblick in i hjärtat av tillverkningen i Kanada där han designar och ständigt förbättrar produktionsprocessen av Tarketts högkvalitativa plastgolv. Han gillar den tekniska och kreativa utmaning som bygger på forskning och utveckling, teknik, kvalitet, verksamhet samt best praxis från Tarketts team över hela världen.

Srdjan - Chef för Tarkett Academy

Srjdan, delar sin passion för utbildning av installatörer, rådgivning till arkitekter och utformning av lösningar. Utforska denna dynamiska miljö där kunskap delas och vi lär av andra och där vi arbetar i ett team med internationella experter så att allas horisonter vidgas.

Nikki – Kundansvarig

Nikki berättar hur Tarkett hjälper till att skapa bättre arbetsplatser inom vård och omsorg samt inom andra typer av arbetsmiljöer. Tre ord sammanfattar hennes dagliga erfarenheter: vänskap, frihet och flexibilitet. Hon arbetar med Tarketts specialister inom forskning och utveckling, design och mjuka ytor och tack vare detta har hon möjlighet att expandera sina vyer och göra vad hon gör bäst: hitta rätt lösningar för kunden.

Tina – Produktchef

Upptäck hur Tina använder sina kunskaper i tre olika språk när hon utvecklar sportytor för sportsprojekt över hela Europa. Dagliga upplevelser som är inspirerande, samverkande och mycket internationella – oavsett om hon arbetar med kunder för en liten fotbollsplan eller en FIFA-ackrediterad arena.