Aquarelle badrum i beige marmor

Många färger och mönster i badrums-kollektionen Aquarelle

Aquarelle – vattentät design för alla hem

Vår omtyckta Aquarelle-kollektion erbjuder något i de flesta stilar, till exempel mönster av sober marmor, industriell sten- och betong, sekelskiftesmönster och varma trägolvsmönster. För dig som vill ha ett badrum som sticker ut har vi tagit fram dekorväggar. De kan sättas som fondvägg eller varför inte i hela badrummet om du skulle vilja det. I badrumskollektionen har vi självklart också kvar våra iQ-golv som fungerar utmärkt att kombinera med Aquarelle vägg. 

Design och funktion
Badrummet har blivit allt viktigare och kraven allt högre. Det ska inte bara vara snyggt. Det ska också vara hållbart, praktiskt, lättstädat, hygieniskt och prisvärt. Och framför allt vattentätt. Allt detta får du med Tarketts våtrumskollektioner som uppfyller branschens hårda krav på vattentäthet och därmed är VT-godkända. 

Våra badrumskollektioner har en fantastisk bredd som gör det möjligt för dig att vara kreativ och skapa ett badrum som återspeglar din personliga stil. Här presenterar vi några.

Aquarelle våtrumsmatta, Aquarelle våtrumsvägg och Aquarelle bård.

Naturnära och varmt

Visst vore det härligt med ett riktigt trägolv i badrummet, men kanske inte så praktiskt. Nu kan du ändå skapa den naturliga, varma känslan med ett material som är både tåligt och vattentätt. Här har vi kombinerat ett trämönstrat golv med lugna vita väggar och skapat värme genom att addera naturliga material och torkade växter i en beigebrun färgskala.

Modernt och stilrent

Tycker du om det mer avskalade så kan det vara fint med ett golv som tar för sig. iQ Surface-kollektionen är resultatet av ett kreativt samarbete med den svenska designbyrån Note Design Studio och har en mönsterbild som påminner lite om det spräckliga konststensmaterialet terrazzo. Färgkompositionen är både elegant och lekfull och passar dig som är designintresserad och vill ha ett extra slitstarkt golv till badrummet eller tvättstugan. Kollektionen är fullt återvinningsbar.
På väggen; Aquarelle Rustic Velvet Blush, som på avstånd påminner lite om en putsad vägg.

iQ Surface i ett badrum

Sekelskifte

Det är få inredningsstilar som är så tidlösa som sekelskiftet. I detta badrum har vi kombinerat den något romantiska våtrumstapeten Nostalgia med ett nutida tuffare stenmönster på golvet vilket skapar en skön kontrast. Tidstypiska handfat och kranar sätter stilen.

Nostalgia finns i fyra mjuka färgställningar. Dusty Green, Blush och Linen återfinns i serien Rustic Velvet och fungerar bra om du skulle vilja ha Nostalgia som fondvägg. Till det grå betonggolvet passar även färgerna Blush och White.

Älskade marmor!

Trender kommer och går men vår kärlek för marmor håller i sig. Vi har marmormönster för både vägg och golv i flera olika färger, svart, vitt, grått, beige och grönt. Kombinera med mässingsdetaljer för ett lyxigare badrum eller välj naturmaterial för att skapa kontraster och en varmare känsla. Se fler marmorbilder här

Industriellt och rustikt

I kollektionen finns många fina naturtrogna sten- och betongmönster som passar dig som gillar  mer rustik och industriell inredning. Blanda med fördel ruffa, industriella inslag med mjukare trädetaljer. 

Våtrumsgolven har ett präglat ytskikt vilket skapar en strukturerad yta och ger plastmattan en mer verklighetstrogen känsla.

Bildgalleri

Du kanske också är intresserad av:

Aquarelle dekorvägg för badrum och våtrum. Misty Mountain.
Fondväggar för badrum

För dig som vill ha ett unikt badrum har vi tagit fram dekorväggar. Sätt dem som fondvägg eller varför inte i hela rummet.

iQ Surface våtrumsgolv i en tvättstuga
Drömmen om en funktionell och vacker tvättstuga

Tvättstugan är det rum som kanske får minst kärlek, förmodligen för att vi inte bjuder in gäster dit. Skapa en trivsam miljö att göra vardagssysslorna i, vi har mycket att välja på.

Kollektioner