Marmor, bladmönster och guld

Marmor, bladmönster och guld

Lättskött, vattentätt och snyggt

Den befintliga Aquarelle-kollektionen har utökats med nio nyheter; 3 golv, 5 väggar och 1 bård. Nyheterna består av väggar med bladmönster och marmor och golv i marmor och guld. Den nya bården matchar fint med nya marmorgolvet i grönt. 

Vinyl i badrum är inte bara snyggt, det är även varmt och skönt att gå på även utan golvvärme. Självklart uppfyller golv- och väggmaterialen de allra tuffaste kraven när det kommer till vattentäthet i jämförelse med andra golv- och väggmaterial till badrum. En anledning till detta är att väggmattan monteras horisontellt och sveps runt rummet istället för att sättas upp i våder. Oftast blir det bara en enda skarv, vilket innebär att det blir ett maximalt skydd mot fuktgenomträngning. Väggen kompletteras sedan med en matchande bård upp till taket.

Marmorkänsla

Marmorkänsla kan skapas med Marble Carrare White,  finns för både golv och väggar och ger den lyxiga, klassiska stilen. Bilden högst upp visar hur det ser ut när man klär ett helt badrum i vit marmor. Marmorkänsla, men med betydligt mer färg, skapas med golvet Royal Marble Green där bården Decor Ornament Green passar mycket fint till.

Till vårt utbud av marmormönstrade badrumsgolv och vägg

Effektfull guldton

Ett badrumsgolv i guldton är nytt i badrumssammanhang. Brushed Metal Gold ger möjlighet till personliga och helt olika uttryck. I kombination med svart blir det ett grafiskt uttryck och tillsammans med exempelvis pasteller får man en mjukare linje.

Till vårt badrumsgolv med guldton

Betong och bladmönster på väggen

Kombinationen betongkänsla med spröda blommor är en storsäljare sedan tidigare. Nu har kollektionen utökats med ytterligare två nyanser av Concrete Flower, en som går mot vitt och en i en ljusgrå ton. Önskas betongkänsla utan blommor så finns Raw Concrete Dark Grey som visar en helt rå betong.  Jungle Grey är ytterligare en grå våtrumsvägg som tar med vilda, vackra blad in i badrummet. En subtil och effektfull mönsterbild. 

Se vårt utbud av badrumsväggar

Förslag på kollektioner