Lackade trägolv

Lackade trägolv

Golvlack för ett slitstarkt och vackert golv

När du använder ditt trägolv sliter du inte på själva träet, utan på ytans behandling. Därför är det viktigt med ett bra skydd mot slitage, nötning, repor och fläckar för att kunna bevara golvets fräscha utseende. Samtliga trägolv från Tarkett har Proteco, ett av marknadens starkaste skydd mot just detta. Proteco gör golvet starkt samtidigt som den äkta träkänslan bevaras.

Golvlack Proteco Lack

Vår lack appliceras i ett flertal lager som sedan härdas så att trägolvet blir extra slitstarkt. Lacken doseras i exakt rätt mängd – inte för tjockt och inte för tunt – för att framhäva den naturliga ådringen och strukturen på ett naturtroget sätt.

Golvlack Proteco Natura Mattlack

Vår matta lack appliceras på samma sätt som den blanka. Lika slitstark och skyddar lika effektivt. Det bevarar den naturliga färgen och känslan precis som på ett oljat golv. Kräver dock lite mer skötsel eftersom en matt yta alltid drar till sig mer smuts än en blank.

Du kanske också är intresserad av:

Tarkett trägolv Noble
Parkettgolv

Upptäck våra vackra och hållbara parkettgolv. Designade av naturen. Tillverkade med känsla.

Tarkett trägolv Play ask Ivory
Vad är parkettgolv?

Ett parkettgolv är uppbyggt av trä, beroende på tjockleken har det sedan olika uppbyggnad. Det har alltid ett ytskikt i ädelträ som till exempel ek, ask, lönn, bok, björk eller valnöt.

Förslag på kollektioner