Golvet gör skillnad – gör om din hall med några enkla steg!

Golvet gör skillnad – gör om din hall med några enkla steg!

Behöver din hall ett lyft?

Fixa det enkelt genom att byta golvet. Golvet har stor påverkan på hur övrig inredning uppfattas och ett golvbyte gör större skillnad än man tror.

Att byta golv behöver inte bli ett krångligt, långdraget eller dyrt projekt. Ett vinylgolv på rulle går att lägga ovanpå ditt gamla golv* och är enkelt att lägga själv. Det är inte bara ett prisvärt alternativ utan även ett perfekt val för hallen. Tack vare den starka ytbehandlingen får smutsen inte fäste. Det är lättstädat, slitstarkt och behagligt att stå och gå på. 

Se vår film om hur enkelt du förnyar ditt hem med ett vinylgolv

Vi erbjuder en mängd olika mönster och färger med eller utan textilförsedda baksidor. Från klassiska trä- och stenmönster till trendiga grafiska mönster. Besök Room Designer för att visualisera golvet i det rum du ska göra om. 

Room Designer

Är det dags att besöka butiken och titta på golvprover?** På vår hemsida kan du hitta din närmsta återförsäljare.  Störst utbud vinylmattor hittar du hos traditionell golvfackhandel eller färgfackhandel.

Hitta återförsäljare

Hos våra återförsäljare kan du kika närmare på golvprover och där får du även hjälp med din beställning. 

Vi erbjuder måttbeställda kap av våra vinylgolv på rulle i 2, 3 och 4 meters bredd.

Efter några dagar hämtar du ditt golv i butik.

För att veta hur du lägger ditt nya vinylgolv kan du kika på vår steg-för-steg-artikel och läsa läggningsanvisningen här. 

På några få steg har du fått en helt ny look i hallen!

*Plastgolv behöver som regel inte limmas, utan kan ofta läggas löst ovanpå den gamla golvbeläggningen. Max yta för lösläggning är 25m2 . (Du får inte hellimma den nya mattan på befintlig golvbeläggning). Rådfråga butik och läs igenom läggningsanvisningen för vald produkt innan du börjar lägga ditt nya golv.

** Tarketts sortiment kan skilja sig mellan återförsäljare och en del golv finns inte tillgängliga i alla butiker.

Du kanske också är intresserad av:

Tarketts mönstrade vinylgolv.
Vad är vinylgolv?

Vad är vinylgolv? Vinyl är det perfekta materialet till de utrymmen i hemmet som ska utså stora påfrestningar från till exempel spill och slask. Läs mer om vinylgolv här

Bildkollage om hur lätt du lägger rullvinyl själv hemma
Steg för steg, så lätt lägger du ditt nya vinylgolv själv!

Följ vår lätta steg-för-steg guide till hur du lägger ditt nya vinylgolv hemma. Här hittar du vad du ska tänka på.

Förslag på kollektioner