Köksgolv

Köksgolv

Golv till köket

Köket är ofta hemmets hjärta, en trivsam plats där familj och vänner både äter och umgås. Golvet i köket har stor påverkan på känslan och stilen men ska gärna uppfylla vissa krav. Välj ett golv som passar den stil du vill ha, men tänk även på hur tåligt golvet är och hur mycket tid du vill lägga på att ta hand om det. Köket är ett av de rum som får utstå mest slitage. Varje dag drar vi stolar fram och tillbaka över golvet, det stänker vatten och vi spiller. 

När du väljer golv till köket, fundera på följande:

  • Hur slitstarkt och tåligt mot repor vill du att det ska vara?
  • Hur mycket tid vill du lägga på underhåll?
  • Vilken stil vill du ha?


I våra lättskötta vinyl-, laminatkollektioner serverar vi allt från läckra grafiska mönster till trä-och stenimitation. I trägolvskollektionerna kan du välja bland ett stort antal mönster och färger för att hitta just ditt drömgolv.

Läs mer om våra olika typer av golv till ditt kök:

Snygga vinylgolv på rulle till ditt kök

Vinylgolv är ett praktiskt golv som finns i en mängd olika mönster. Materialet är lättskött, slitstarkt, tål stänk från diskbänken och det är skönt att gå på. Golven passar extra bra i rum med lite högre vardagsslitage, som till exempel köket.

Vinylklickgolv som tål att levas på

Vinylklickgolv är supersmidiga att lägga, härliga att gå på och lätta att hålla rena. I vårt breda sortiment finns allt från naturtrogna sten- och trämönster till sobert eleganta mönster. Välj design och påbörja förvandlingen av köket.

Låt laminatgolvet sätta stilen på ditt kök

Kombinera ett vackert utseende med praktiska egenskaper som reptålighet och slitstyrka. I laminatkollektionen finns mönster av chevron, rutor och plank. Det är så nära ett riktigt trägolv man kan komma.

Skapa ditt drömkök med våra trägolv

Trägolv eller parkettgolv, kärt barn har många namn. Upptäck våra vackra trägolvskollektioner som hjälper dig att skapa ditt drömkök. Välj bland olika karaktärer, mönster, färger, och behandling. Du får vara beredd att lägga lite tid på omvårdnad, men visst kan man bli förälskad i ett trägolv.

Lägg ett eget mönster eller klassisk fiskbensparkett i köket

Segno är ett parkettgolv med ett nytt designkoncept. Välj ett traditionellt mönster som fiskben eller skräddarsy ditt golv för att skapa ett unikt kök. Ett trägolv i kök kräver mer omsorg men är oslagbart vackert. Golvet finns att få i flera färger, från ljust till mörkt.

Inspireras av våra köksgolv