Grått laminatgolv i ett kök - laminatgolv från Tarkett

Köksgolv

Hitta ditt golv till köket

Golv till köket

Köket blir snabbt hemmets hjärta som en trivsam plats för familj och vänner att träffas, äta och umgås. Just golvet i köket har en stor inverkan på känslan och stilen, samt att det gärna ska uppfylla vissa krav. Välj därför ett golv som förmedlar din unika stil och speglar din personlighet. Tänk även på hur tåligt golvet är, samt om det är enkelt att ta hand om, hålla rent och städa.

Köket är det rum i det moderna hemmet som får utså mest slitage. Varje dag dras stolar fram och tillbaka över golvet, det stänks och spills från spis och vask. Låt den speciella tomatsåsen bli ett evigt minne hos dina gäster – inte på ditt golv!

Tänk på att välja ett golv som är praktiskt, tåligt, lättskött, snyggt och skönt att gå och stå på. I våra vinyl-, laminat- och trägolvskollektioner serverar vi allt från läckra grafiska mönster, trägolv, till trä-och stenimitation.

När du väljer golv till köket glöm inte att tänka på följande:

  • Lätt att göra rent och underhålla
  • Slitstarkt
  • Stänktåligt

 

Läs mer om våra olika typer av golv till ditt kök:

Vinylgolv - Ett golv som är lätt att leva med

Vinyl är det perfekta materialet till de utrymmen i hemmet som ska utså stora påfrestningar från till exempel spill och slask. Våra vinylgolv har ett slitstarkt ytskikt som ger en extremt tålig yta som är lätt att hålla ren

Om laminatgolv - Praktiskt, slitstarkt och snyggt!

Nu behöver du inte längre välja mellan funktion och design när det gäller golv. Med Tarkett laminatgolv får du både ett vackert utseende och oöverträffade praktiska egenskaper.

Våra parkettgolv

Ett parkettgolv är naturligt hållbart och med färg och variation som ger en genuint varm känsla i ditt hem. Parkettgolv är uppbyggt av trä och har ett ytskikt i ädelträ, men beroende på hur tjockt det är kan det i övrigt ha olika uppbyggnad.

Nyhet! Ljuddämpande korkbaksida av naturmaterial

Nya dekorer och ljuddämpande korkbaksida. Laminat är ett fantastiskt golvmaterial för ditt hem. Det är snyggt och finns i många mönster som ger dig en gedigen sten- eller träkänsla, utan att kosta för mycket. Det är också slitstarkt, reptåligt och passar speciellt bra för familjer med hundar och barn.

Fiskbensparkett - Segno

Klassisk design i ny tappning. Nu lanserar vi klassisk fiskbensparkett men i en ny tappning. Vår nya kollektion Segno kombinerar vår kvalitet i material och finish med ett nytt designkoncept, detta för att skapa unika trägolv till lika unika miljöer.

Snygga, hållbara vinylgolv för ditt hem

Vinylgolv är ett praktiskt golv som finns i en mängd olika design. Materialet är slitstarkt och lättskött samtidigt som det är skönt att gå på. Golven passar extra bra i rum där det är mycket spring och vardagsslitage som til exempel i kök och hall.

Våra rekommenderade köksgolv:

Vinylgolv

Tarketts vinylgolv är framtagna för dig som gillar inredning med personlig känsla, men som vill ha tid över till annat än att städa. Med våra vinylgolv har du möjligheten att kunna välja från ett brett utbud av golv med olika design, läggningsmöjligheter och egenskaper.

Laminatgolv

Laminat är mycket slitstarkt¬, reptåligt och passar speciellt bra för familjer med hundar och barn. Mönstren, färgerna och uttrycken går från mörkt till ljust, från sobert till rustikt och från innovativa mönster till stilrena, klassiska ytor.

Trägolv

Klassiskt, rustikt eller modernt. Vilken stil passar dig? Upptäck våra vackra trägolvskollektioner som gör ditt hus till ett hem. Välj ett trägolv gjort av klassiska träslag såsom ek, ask, eller hitta andra spännande utföranden med olika färg, behandling och karaktär.