Golv till hemmakontoret

Golv till hemmakontoret

Golv till ditt hemmakontor

Ett hemmakontor är en personlig fristad för inspiration och kreativitet, och rätt val av golvbeläggning hjälper dig att fokusera på ditt arbete. Matta, modulär vinyl/vinylklick och trä är särskilt lämpliga beläggningar för dessa rum med tung utrustning och rörliga stolar. För att få lugn och ro finns alla våra golvlösningar – inklusive vinylklick, vinylrullar, trä och matta – i akustiskt format för att minska buller. När det gäller luftkvaliteten inomhus har våra golv VOC-utsläpp som är 10–100 gånger lägre än de strängaste standarderna runt om i världen.

Läs mer om våra olika typer av golv till ditt hemmakontor:

Våra parkettgolv

Ett parkettgolv är naturligt hållbart och med färg och variation som ger en genuint varm känsla i ditt hem. Parkettgolv är uppbyggt av trä och har ett ytskikt i ädelträ, men beroende på hur tjockt det är kan det i övrigt ha olika uppbyggnad.

Om laminatgolv - Praktiskt, slitstarkt och snyggt!

Nu behöver du inte längre välja mellan funktion och design när det gäller golv. Med Tarkett laminatgolv får du både ett vackert utseende och oöverträffade praktiska egenskaper.

Vad är vinylgolv?

Vinyl är det perfekta materialet till de utrymmen i hemmet som ska utså stora påfrestningar från till exempel spill och slask. Våra vinylgolv har ett slitstarkt ytskikt som ger en extremt tålig yta som är lätt att hålla ren

Våra rekommenderade golv till hemmakontor:

Parkettgolv

Klassiskt, rustikt eller modernt. Vilken stil passar dig? Upptäck våra vackra trägolvskollektioner som gör ditt hus till ett hem. Välj ett trägolv gjort av klassiska träslag såsom ek, ask, eller hitta andra spännande utföranden med olika färg, behandling och karaktär.

Laminatgolv

Laminat är mycket slitstarkt¬, reptåligt och passar speciellt bra för familjer med hundar och barn. Mönstren, färgerna och uttrycken går från mörkt till ljust, från sobert till rustikt och från innovativa mönster till stilrena, klassiska ytor.

Vinylgolv

Tarketts vinylgolv är framtagna för dig som gillar inredning med personlig känsla, men som vill ha tid över till annat än att städa. Med våra vinylgolv har du möjligheten att kunna välja från ett brett utbud av golv med olika design, läggningsmöjligheter och egenskaper.