Denna sida innehåller svar på några av de mest ställda frågorna vi får. Hittar du inte det du letar efter, tveka inte att kontakta oss för mer information.

Du kan leta bland våra produkter under "hitta  produkter" i menyn:

Välj per produkt för att se alla våra olika produkter sorterat på vilken typ av golv det är.

Välj per segment för att se alla produkter i ett specifikt segment eller rum.

Du kan även hitta produkter som bäst passar dina önskemål genom att söka i sökfältet. Där kan du söka på produktnamn, artikelnummer eller specifika ord. Från sökresultats-sidan kan du filtrera resultaten på färg, nyans, produkttyp, rum och format.

Du kan samla och spara viktig information från alla dina besök - även din sökhistorik - genom att skapa ett konto hos oss (OBS endast för kunder/föreskrivare/beställare). Din personliga information kommer då att sparas i "mina projekt" under ditt konto.

För att skapa ett konto, ber vi om viss information från dig. Vi använder denna information internt för att hantera dina uppgifter för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. För mer information, läs våra användarvillkor.

På vår webbplats har vi en Room designer som är gratis att använda. Där kan ni se ett urval av våra produktet i olika rum och möbleringar. Vi har även en sida med ett par olika referensobjekt där ni kan se några prjekt där man använt våra produkter.

Gå in på menyn, välj "läggning och skötsel" klicka sedan på den kategorin du önskar.

Du kan sedan filtrera din sökning på typ av dokument, produkttyp och kollektion. När du hittat dokumentet du letar efter kan du enkelt antingen ladda ned dokumentet som pdf eller lägga till länken till dokumentet i ett epost meddelande.

Vi har en funktion som vi kallar för "hitta återförsäljare" där du kan söka efter återförsäljare i ditt område.

Våra golv går att installera på vattenburna och självbegränsande elektriska golvvärmesystem. Yttemperaturen får aldrig överstiga +27°C.

Golvvärme med spårade spånskivor eller liknande system och värmefördelningsplåt, måste täckas med ett skivmaterial innan
installation.