Drömmen om en funktionell och vacker tvättstuga

Drömmen om en funktionell och vacker tvättstuga

Skapa en tvättstuga att trivas i med våra våtrumskollektioner

Tvättstugan är det rum i många hem som kanske får minst kärlek, förmodligen för att  vi vanligtvis inte bjuder in gäster dit. Våra våtrumskollektioner erbjuder något för alla och gör det enkelt att skapa en vacker och trivsam oas att vistas i när man ska ta itu med vardagssysslor som att tvätta och stryka.

Vi tillbringar mycket tid i tvättstugan och det är ett rum som ska tåla mycket slitage. Många gånger används den även till groventré viket kräver tåliga, vattentäta golv som är lätta att städa. Namnet Tarkett iQ är synonymt med vinylgolv av högsta kvalitet och slitstyrka. Men det står också för innovativ design, inspiration och ett helt nytt sätt att se på vinyl som material. Därför är de ett perfekt val i de rum som utsätts för mest slitage i hemmet, men samtidigt ska vara snygga och trivsamma. Vi har tre golvkollektioner att välja bland, iQ Surface, iQ Megalit och Aquarelle.

Vinylgolv är mjuka, sköna och varma att gå på och det faktum att de är garanterat vattentäta kan kännas tryggt i ett rum som brukar få utstå lite tuffare tag. 

I kollektionen Aquarelle finns även tåliga våtrumsväggar som passar bra i tvättstugor.

iQ Megalit i tvättstuga

Du kanske också är intresserad av:

Aquarelle dekorvägg för badrum och våtrum. Misty Mountain.
Fondväggar för badrum

För dig som vill ha ett unikt badrum har vi tagit fram dekorväggar. Sätt dem som fondvägg eller varför inte i hela rummet.

Aquarelle badrum
Många färger och mönster i badrums-kollektionen Aquarelle

Upptäck vår badrumskollektion. Här finns något för de flesta stilar, t ex mönster i sober marmor, industriell sten- och betong, sekelskifte och varma trägolv.

Kollektioner