Golv till badrum

Badrumsgolv - Vattentäta våtrumsmattor till badrummet

Golv och vägg till badrum - Vinylgolv i badrum

Det viktigaste i ett badrum med ångande duschar, stänk från badkaret och fuktiga handdukar är ett golv som tål fukt. Vinylgolv är det bästa valet eftersom det är vattentåligt, mycket lätt att rengöra och behagligt att gå barfota på. Golvmattorna finns i många färger och mönster så det är lätt att skapa den stil du önskar. Klassiskt, tufft, romantiskt eller sofistikerat – allt går att få efter din personliga smak. 

Här hittar du alla våra golv till badrum!

Här hittar du våra våtrumsväggar.

Badrummet betyder allt mer för vårt välbefinnande. Här blir du pigg och fräsch efter en uppfriskande dusch. Här kan du njuta av ett varmt bad som gör gott för både kropp och själ. Det är en miljö där snygg design och funktion verkligen möts. Det ska vara lättskött, hygieniskt, praktiskt och gärna prisvärt. Det ska också vara garanterat vattentätt och säkert. Samtidigt ska mönster och färger passa både för dig som är trendmedveten och för dig som föredrar det tidlöst klassiska. 

När du väljer en golvlösning för golv till badrum glöm inte att tänka på att det ska vara:

  • Vattentät design
  • Lättskött
  • Praktiskt
  • Prisvärt

Läs mer om fördelarna med plastmatta/vinylgolv i badrummet:

Nya färger och mönster i badrums-kollektionen Aquarelle

Nu lanserar vi nya färger och mönster i vår omtyckta Aquarelle-kollektion. Här finns något i de flesta stilar, till exempel mönster av sober marmor, industriell sten- och betong, sekelskiftesmönster och varma trägolvsmönster.

Fondväggar för badrum

För dig som vill ha ett unikt badrum har vi tagit fram dekorväggar, en typ av fototapet som klarar våtrumsmiljö. Sätt dem som fondvägg eller varför inte i hela rummet? Du kan självklart också välja att sätta en fondvägg med något av våra andra mönster i kollektionen.

Drömmen om en funktionell och vacker tvättstuga

Tvättstugan är det rum i många hem som kanske får minst kärlek, förmodligen för att vi vanligtvis inte bjuder in gäster dit. Våra våtrumskollektioner erbjuder något för alla och gör det enkelt att skapa en vacker och trivsam oas att vistas i.

Våtrumsmatta för golv & vägg

Det spelar ingen roll hur snyggt ett badrum är om det inte är tätt. Aquarelle-kollektionen är VT-godkänd (VT=vattentät) och uppfyller branschens hårdaste krav på vattentäthet.

Mönster av marmor och guld

Aquarelle-kollektionen har marmorgolv och marmorväggar i många färger, svart, vitt, grått, beige och grönt. Här finns även golv med guldlyster.

Skötsel badrumsgolv

Här har vi samlat information om hur du bäst sköter ditt badrumsgolv och väggar, tänk dock på att alltid läsa och följa skötselanvisningens instruktioner.

Våra kollektioner för badrum:

Aquarelle våtrumsmatta

Aquarelle-golven finns i många mönster och olika bredder. De är tåliga, mjuka och sköna att gå på och har en stabil konstruktion. Ett skyddande ytskikt ger ett mer lättskött och fläcktåligt golv.

Aquarelle våtrumsvägg

Aquarelle våtrumsvägg rymmer allt från tidlösa mönster till mer klassiskt eleganta och coola rustika mönster. En kollektion med en fantastisk bredd och många alternativ.

Aquarelle bård

Bården används för att täcka utrymmet mellan vägg och tak vid horisontell montering av vägg. Du kan välja samma mönster som vägg eller någon annan som matchar. Det är också snyggt att sätta en helvit bård om taket är vitt.

iQ Megalit - Badrum

iQ Megalit är ett högkvalitativt homogent plastgolv för dig som är design- och kvalitetsmedveten. Den unika och eleganta mönsterbilden med stora flakes i skimrande nyanser har hämtat inspiration från naturens mineraler och metaller. De fyra färgerna är utvalda för att passa olika stilar i badrummet hemma.

iQ Surface - Badrum

iQ Surface är resultatet av ett kreativt samarbete med den svenska designbyrån Note Design Studio. Vi har valt ut fyra färger för badrummet som passar perfekt hemma hos den design- och kvalitetsmedvetne.

iQ Optima 1,5 mm - badrum

IQ Optima 1,5mm är ett ftalatfritt homogent plastgolv, vilket betyder att det är av hög kvalitet och har låga underhållskostnader.