Badrumsgolv

Badrumsgolv

Golv och vägg till badrum

Det första kravet i ett badrum med ångande duschar, stänk från badkaret och fuktiga handdukar är ett golv som tål fukt. Vinylgolv är det bästa valet eftersom det är vattentåligt, mycket lätt att rengöra och behagligt att gå barfota på. Det finns också i många färger och stilar att leka med som dekoration. Klassiskt, roligt eller sofistikerat – allt går att få efter din personliga smak. 

Badrummet betyder allt mer för vårt välbefinnande. Här blir du pigg och fräsch efter en uppfriskande dusch. Här kan du njuta av ett varmt bad som gör gott för både kropp och själ. Det är en miljö där snygg design och funktion verkligen möts. Det ska vara lättskött, hygieniskt, praktiskt och gärna prisvärt. Det ska också vara garanterat vattentätt och säkert. Samtidigt ska mönster och färger passa både för dig som är trendmedveten och för dig som föredrar det tidlöst klassiska. 

När du väljer en golvlösning för golv till badrum glöm inte att tänka på följande:

  • Vattentät design
  • Lättskött
  • Praktiskt
  • Prisvärt

Läs mer om fördelarna med plastmatta i badrummet:

Råd och tips | Våtrumsmatta för golv & vägg

Det spelar ingen roll hur snyggt ett badrum är om det inte är tätt. Aquarelle-kollektionen är VT-godkänd (VT=vattentät) och uppfyller branschens hårdaste krav på vattentäthet.

Nyheter - Marmor, bladmönster och guld

Den befintliga Aquarelle-kollektionen har utökats med nio nyheter; 3 golv, 5 väggar och 1 bård. Nyheterna består av väggar med bladmönster och marmor och golv i marmor och guld. Den nya bården matchar fint med nya marmorgolvet i grönt.

Skötsel badrumsgolv, vägg och bård

Här har vi samlat information om hur du bäst sköter ditt badrumsgolv och väggar, tänk dock på att alltid läsa och följa skötselanvisningens instruktioner, där finns alltid den senaste uppdaterade och gällande informationen.

Våra kollektioner för badrum:

Aquarelle våtrumsmatta

Ftalatfri. Vattentät design. Ett skyddande ytskikt ger ett mer lättskött och fläcktåligt golv.

Aquarelle våtrumsvägg

Aquarelle våtrumsvägg rymmer allt från folkligt tidlösa mönster till mer klassiskt eleganta och coola rustika mönster. En kollektion med en fantastisk bredd och många alternativ.

Aquarelle bård

Bården används för dekoration eller för att täcka utrymmet mellan vägg och tak vid horisontell montering av vägg.

iQ Megalit - Badrum

iQ Megalit är ett högkvalitativt homogent plastgolv för dig som är design- och kvalitetsmedveten. Den unika och eleganta mönsterbilden med stora flakes i skimrande nyanser har hämtat inspiration från naturens mineraler och metaller. De fyra färgerna är utvalda för att passa olika stilar i badrummet hemma.

iQ Surface - Badrum

iQ Surface är resultatet av ett kreativt samarbete med den svenska designbyrån Note Design Studio. Vi har valt ut fyra färger för badrummet som passar perfekt hemma hos den design- och kvalitetsmedvetne.

iQ Optima 1,5 mm - badrum

IQ Optima 1,5mm är ett ftalatfritt homogent plastgolv, vilket betyder att det är av hög kvalitet och har låga underhållskostnader.