Älskade trägolv - våra favoriter

Älskade trägolv - våra favoriter

Samling av våra personliga favoriter

Tarkett har tillverkat trägolv ända sedan slutet av 1800-talet och under årens lopp har otaliga varianter kommit och gått. Det har varit olika träslag, ljust och mörkt, mönstrad parkett, gedigna plankgolv och på 80-talet hade vi rosa och ljusblå-färgade trägolv i vårt sortiment. De varade dock inte länge.

Se dagens sortiment här.

Vi känner verkligen starkt för våra trägolv, de är en del av vår själ och vår ryggrad. Ganska ofta får vi personliga favoriter som vi också ser är omtyckta av många kunder. Våren 2019 är vi speciellt förtjusta i några riktigt läckra skönheter och vi har valt att samla dem under begreppet Älskade trägolv. För visst kan man bli förälskad i ett trägolv!

Heritage – exklusiva plankgolv med rustik karaktär

Båda våra favoriter är behandlade med vitpigmenterad hårdvaxolja, men i olika nyanser. Limestone har som namnet anger karaktär av kalk och golvet är nästan lite skimrande.

Opal White är vit som snö men utseendet är ändå levande eftersom kvistmärken och naturliga variationer syns i träet.

Noble – klassisk mönstertradition på modernt sätt

På 50-talet var det populärt med det klassiska rutbrädemönstret på parkett som låg i villor och lägenheter runt om i landet. Nu har de här mönstren kommit tillbaka men på ett nytt och tidsenligt sätt. Båda våra favoriter är behandlade med vitpigmenterad hårdvaxolja, men nyanserna olika. Scandinavia är ljusare medan Art Deco är lite mer varmare i tonen.

Shade – naturliga trägolv för skandinaviska hem

De här golven är laserade i mjuka, naturliga färgnyanser, perfekta i både klassiskt och modernt inredda hem.

Färgerna är inte täckande utan man ser fortfarande träets naturliga struktur och ådring, vilket vi gillar. Håller du med?

Bildgalleri

Förslag på kollektioner