Om Tarkett
-
Plank PATAGONIA OAK LIGHT
Laminatgolv

Soundlogic - Plank PATAGONIA OAK LIGHT

SoundLogic är försett med en akustikbaksida av kork vilket gör det till vårt tystaste laminatgolv. Inget extra underlagsmaterial ska användas och det går därför snabbare att lägga och blir mer kostnadseffektivt i jämförelse med många andra golv. Kollektionen är bred och erbjuder många fina designval. Här finns både traditionell 3- och 2-stav samt klassiska plank. Du kan få känslan av ett äkta lutat furugolv, betydligt mer slitstarkt än originalet. De flesta plank är dessutom fasade runt kanterna för att förstärka känslan av äkta träplank. 

Victoria Oak Tabac Multishade ger ett livligt intryck med en stor färgvariation mellan plankorna.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Laminatgolv
Klassificering för bostadsmiljö: 23 Hög
Klassificering för kommersiell miljö: 32 Normal
Golvpanel: 900 kg/m³
Total tjocklek: 9 mm
Plank (1 artikel)
Se alla Soundlogic
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice

Ny laminatkollektion med klassiska mönster

Laminat är ett prisvärt alternativ till traditionella trägolv. Golven är slitstarka, reptåliga och passar särskilt bra för aktiva familjer med husdjur och barn. 

I nya kollektionen Woodstock XL Wide & Long har vi samlat våra mest eleganta format, så som tidlösa tvåmetersplank, klassiska chevronmönster (även kallat franskt fiskben) och två rutmönster i olika nyanser. 

Våra laminatgolv består till 83–87 % av förnybar råvara och går utmärkt att använda tillsammans med golvvärme. Träråvaran är till 70% PEFC-certifierad, vilket garanterar att råvaran producerats med hänsyn till både skogsbrukaren och skogen.

Nyhet! Chevron, rutor & plank

Om Laminatgolv

Praktiskt, slitstarkt och snyggt! Nu behöver du inte längre välja mellan funktion och design när det gäller golv. Med Tarkett laminatgolv får du både ett vackert utseende och oöverträffade praktiska egenskaper.

Ljusbrunt laminatgolv i rustikt vardagsrum
Teknik- och miljöspecifikationer

Klickgolv - Laminat

Full funktion och näst intill obegränsade designmöjligheter – med ett laminatgolv ändrar du karaktär på ett rum med ett klick.

Ljust laminatgolv i en hall
Lär dig mer om Soundlogic