Produkter
Vill du se golvet i ett rum innan du bestämmer dig?
I vår funktion room designer kan du se våra olika golv i ett förinställt rum. Observera att utbudet av produkter i room designern är ett urval av vårt sortiment.
Dokument
Support
Badrumsnyheter - marmor, bladmönster och guld
Lättskött, vattentätt och snyggt! Den befintliga Aquarelle-kollektionen har utökats med nio nyheter; 3 golv, 5 väggar och 1 bård. Nyheterna består av väggar med bladmönster och marmor och golv i marmor och guld. Den nya bården matchar fint med nya marmorgolvet i grönt.
Vårt miljöarbete
Tarketts nya innovation möjliggör återvinning av tusentals ton gamla plastgolv
Gamla plastgolv utgör en enorm potentiell råvaruresurs. Enligt uppgifter från IVL finns det bara i Sverige ca 150 miljoner kvadratmeter plastgolv, som om det återvanns skulle innebära en koldioxidbesparing om uppemot en miljon ton.
Om Tarkett
Var kan jag köpa Tarketts produkter?
Här hittar du vår återförsäljarlista, där du enkelt söker på din ort och får då upp alternativ i ditt närområde.
-
Ek LIME STONE 1 Stav
Trägolv

Segno - Ek LIME STONE 1 Stav

Vår nya parkettgolvskollektion Segno är en stavparkett uppbyggd av både höger- och vänsterbrädor. Den kan läggas på ett stort antal olika sätt för att skapa både traditionella mönster till exempel fiskbensmönster och nya unika uttryck. Brädorna kan beställas i olika kvantiteter för skräddarsydda golvlösningar. 

Här visar vi upp ekens naturliga utseende tillsammans med kvistmärken och en varierad ådring. Den mjuka borstningen skapar en mycket uttrycksfull yta som förstärks av hårdvaxoljan. Segno kan användas i hemmet och fungerar också i offentliga miljöer som butikslokaler, hotell och kontor. Golvet ska hellimmas mot underlaget. Bläddra i vår grading book.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Ytbehandling: Hardwax Oil
Real Wood: Ja
Total tjocklek: 11 mm
Tjocklek, slitskikt: 3,50 mm
Totalvikt: 7,2 kg/m²
Plank (2 artikel)
Se alla Segno
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service

Fiskbensparkett - Läs mer om Segno här

Klassisk fiskbensparkett i ny tappning! Den nya kollektionen Segno kombinerar vår kvalitet i material och finish med ett nytt designkoncept, detta för att skapa unika trägolv till lika unika miljöer. Se olika kombinationsmöjligheter och läs mer om Segno här.

Fiskbensparkett stilfullt kök modernt mörka köksluckor

Segno - Stavparkettskollektionen som går att kombinera i olika mönster

Mönsterläggning - Inspiration till dig som är på jakt efter ett nytt golv. Vår vackra trägolvskollektion Segno går att kombinera i en mängd olika mönster tack vare sin modularitet. Stavarna är tillverkade i skala 1:5 där fem kortsidor på en bräda kan läggas mot en annan brädas långsida.

Segno mönster fiskbensparkett
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Segno