-
Ek LIME STONE 1 Stav
Trägolv

Segno - Ek LIME STONE 1 Stav

Vår nya parkettgolvskollektion Segno är en stavparkett uppbyggd av både höger- och vänsterbrädor. Den kan läggas på ett stort antal olika sätt för att skapa både traditionella mönster till exempel fiskbensmönster och nya unika uttryck. Brädorna kan beställas i olika kvantiteter för skräddarsydda golvlösningar. 

Här visar vi upp ekens naturliga utseende tillsammans med kvistmärken och en varierad ådring. Den mjuka borstningen skapar en mycket uttrycksfull yta som förstärks av hårdvaxoljan. Segno kan användas i hemmet och fungerar också i offentliga miljöer som butikslokaler, hotell och kontor. Golvet ska hellimmas mot underlaget. Bläddra i vår grading book.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Ytbehandling: Proteco Hårdvaxolja
Total tjocklek: 11 mm
Tjocklek, slitskikt: 3,50 mm
Totalvikt: 7,2 kg/m²
Läggningsmetod: Nedlimning
Plank (2 artikel)
Se alla Segno
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice

Fiskbensparkett - Läs mer om Segno här

Klassisk fiskbensparkett i ny tappning! Den nya kollektionen Segno kombinerar vår kvalitet i material och finish med ett nytt designkoncept, detta för att skapa unika trägolv till lika unika miljöer. Se olika kombinationsmöjligheter och läs mer om Segno här.

Fiskbensparkett stilfullt kök modernt mörka köksluckor

Segno - Stavparkettskollektionen som går att kombinera i olika mönster

Mönsterläggning - Inspiration till dig som är på jakt efter ett nytt golv. Vår vackra trägolvskollektion Segno går att kombinera i en mängd olika mönster tack vare sin modularitet. Stavarna är tillverkade i skala 1:5 där fem kortsidor på en bräda kan läggas mot en annan brädas långsida.

Segno mönster fiskbensparkett
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Segno