Produkter
Vill du se golvet i ett rum innan du bestämmer dig?
I vår funktion room designer kan du se våra olika golv i ett förinställt rum. Observera att utbudet av produkter i room designern är ett urval av vårt sortiment.
Dokument
Support
Badrumsnyheter - marmor, bladmönster och guld
Lättskött, vattentätt och snyggt! Den befintliga Aquarelle-kollektionen har utökats med nio nyheter; 3 golv, 5 väggar och 1 bård. Nyheterna består av väggar med bladmönster och marmor och golv i marmor och guld. Den nya bården matchar fint med nya marmorgolvet i grönt.
Vårt miljöarbete
Tarketts nya innovation möjliggör återvinning av tusentals ton gamla plastgolv
Gamla plastgolv utgör en enorm potentiell råvaruresurs. Enligt uppgifter från IVL finns det bara i Sverige ca 150 miljoner kvadratmeter plastgolv, som om det återvanns skulle innebära en koldioxidbesparing om uppemot en miljon ton.
Om Tarkett
Var kan jag köpa Tarketts produkter?
Här hittar du vår återförsäljarlista, där du enkelt söker på din ort och får då upp alternativ i ditt närområde.
-
Reparationsset - Ek
Tillbehör

Trägolvstillbehör - Reparation av parkettgolv - Reparationsset - Ek

Har du fått en repa i ditt trägolv? Ingen fara, vi har tillbehören som hjälper dig reparera småskador i ditt trägolv! Se vårt utbud av reparationslack, reparationslasyr, reparationspennor och ifyllnadsspackel.

  • Har oturen varit framme och lämnat repor, hål eller fläckar i ditt lackade trägolv? Vi har räddaren i nöden i form av ett litet reparationskit. Vårt reparationskit för lackade trägolv innehåller det du behöver för att kunna laga småskador i ditt golv: sandpapper, spackel och vårt Proteco Lack.
  • Våra reparationspennor kan du använda när du fått en liten repa av till exempel en stol eller ett gruskorn. Du fyller enkelt i repan som snabbt blir svår att upptäcka. Vi har reparationspennor i flera olika nyanser för att passa såväl det ljusa som riktigt mörka trägolvet. 
  • Använd vårt ifyllnadsspackel om du vill fylla igen springor som uppstått på grund av träets naturliga rörelse, eller vid mindre skador efter du tappat något.
  • Med en flaska av vårt reparationslack till hands bättrar du småskador som uppkommit i parketten.
  • Repartionslasyr använder du på samma sätt som reparationslack men för vita trägolv. Genom att stryka på lasyren jämnas färgskillnader ut mellan trä och golvets vitlaserade färg. Efter att du lagt på lasyren så glöm inte att behandla med vår Touching up Proteco Lack för att få en skyddande lackyta.  
  • Med vårt Oil Repair kit kan du åtgärda småskador även i ditt hårdvaxoljade trägolv, här kan du läsa mer om hur du gör. 
Viktiga egenskaper
Se alla Trägolvstillbehör - Reparation av parkettgolv
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Lär dig mer om Trägolvstillbehör - Reparation av parkettgolv