Produkter
Vill du se golvet i ett rum innan du bestämmer dig?
I vår funktion room designer kan du se våra olika golv i ett förinställt rum. Observera att utbudet av produkter i room designern är ett urval av vårt sortiment.
Dokument
Support
Badrumsnyheter - marmor, bladmönster och guld
Lättskött, vattentätt och snyggt! Den befintliga Aquarelle-kollektionen har utökats med nio nyheter; 3 golv, 5 väggar och 1 bård. Nyheterna består av väggar med bladmönster och marmor och golv i marmor och guld. Den nya bården matchar fint med nya marmorgolvet i grönt.
Vårt miljöarbete
Tarketts nya innovation möjliggör återvinning av tusentals ton gamla plastgolv
Gamla plastgolv utgör en enorm potentiell råvaruresurs. Enligt uppgifter från IVL finns det bara i Sverige ca 150 miljoner kvadratmeter plastgolv, som om det återvanns skulle innebära en koldioxidbesparing om uppemot en miljon ton.
Om Tarkett
Var kan jag köpa Tarketts produkter?
Här hittar du vår återförsäljarlista, där du enkelt söker på din ort och får då upp alternativ i ditt närområde.
-
Prestige Ek Seashell
Tillbehör

Trägolvstillbehör - Matchande trappnosar - Prestige Ek Seashell

Glöm inte bort din trappa när du väljer golv! Våra trappnosar är ett äkta hantverk som passar till klassiskt slutna trappor. De är färgmatchade med våra hårdvaxoljade golv i kollektionerna Vintage, Prestige och Heritage. 

Trappnosarna tillverkas omsorgsfullt för hand och behandlas med hårdvaxolja som är enkelt att underhålla. En matchande trappa skapar harmoni mellan husets olika våningar. Våra trappnosar läggs med 2-lock system, vilket ger en tät och fin fog. 

För bästa resultat rekommenderar vi att du använder dig av en professionell golvinstallatör vid läggningen.  När du beräknar mängdåtgång, tänk på att en typisk trappa är 900 mm bred med 14-17 trappsteg. Små variationer i färg och struktur kan förekomma.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Total tjocklek: 14 mm
Längd: 1,95 m
Artiklar per paket: 2
Se alla Trägolvstillbehör - Matchande trappnosar
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Trägolvstillbehör - Matchande trappnosar