Produkter
Vill du se golvet i ett rum innan du bestämmer dig?
I vår funktion room designer kan du se våra olika golv i ett förinställt rum. Observera att utbudet av produkter i room designern är ett urval av vårt sortiment.
Dokument
Support
Badrumsnyheter - marmor, bladmönster och guld
Lättskött, vattentätt och snyggt! Den befintliga Aquarelle-kollektionen har utökats med nio nyheter; 3 golv, 5 väggar och 1 bård. Nyheterna består av väggar med bladmönster och marmor och golv i marmor och guld. Den nya bården matchar fint med nya marmorgolvet i grönt.
Vårt miljöarbete
Tarketts nya innovation möjliggör återvinning av tusentals ton gamla plastgolv
Gamla plastgolv utgör en enorm potentiell råvaruresurs. Enligt uppgifter från IVL finns det bara i Sverige ca 150 miljoner kvadratmeter plastgolv, som om det återvanns skulle innebära en koldioxidbesparing om uppemot en miljon ton.
Om Tarkett
Var kan jag köpa Tarketts produkter?
Här hittar du vår återförsäljarlista, där du enkelt söker på din ort och får då upp alternativ i ditt närområde.
-

Golv för ditt hem

När det är dags för dig att välja nytt golv är det viktigt att tänka på vilket golv som passar dig och din livsstil. Hur ser ditt hem ut? Personliga uttryck är viktigt i hemmet och vilket golv du väljer spelar stor roll för att skapa ett hem som du trivs i och som passar din livsstil. Vi har en mängd olika typer av golv, från plankgolv i ek, ask eller valnöt, till slitstarka och lättlagda laminat- och vinylgolv med både naturtrogna och mer lekfulla mönster och färger.

Vi har golv till köket, sovrummet, barnrummet, hallen, hemmakontoret, vardagsrummet, tvättstugan och badrummet. Upptäck vårt breda utbud av vackra trägolv/parkettgolv, tåliga laminatgolv, lättskötta vinylgolv och badrumsgolv i olika utföranden samt våtrumsväggar för badrum.

Vill du se golvet i ett rum innan du bestämmer dig, visualisera i vår Room Designer, där du nu även kan ladda upp din egen bild för att testa våra golv i ditt hem. Testa gärna vår nya funktion - Hitta ditt perfekta golv - som du hittar här.

Letar du efter läggnings- eller skötselinfo för ditt golv? Besök vårt dokumentcenter där du hittar alla våra dokument.

Utvalda artiklar
Fina och lättlagda golv för fritidshuset
Fina och lättlagda golv för fritidshuset

Valet av golv är viktigt för att du ska kunna koppla av och vara ledig. Det ska vara praktiskt, tåligt och lätt att leva med.

Läs mer
Golvet gör skillnad – gör om din hall med några enkla steg!
Golvet gör skillnad – gör om din hall med några enkla steg!

Behöver din hall ett lyft? Fixa det enkelt genom att byta golvet. Golvet har stor påverkan på hur övrig inredning uppfattas och ett golvbyte gör större skillnad än man tror.

Läs mer
Köpa golv – några saker att tänka på
Köpa golv – några saker att tänka på

Det kan kännas överväldigande när du ska välja nytt golv. Här ger vi dig råd som kan komma till nytta om du ska köpa golv.

Läs mer
Skötsel golv
Skötsel golv

Hur städar jag mitt golv? Här hittar du skötselråd för våra olika golvtyper.

Läs mer
Upptäck våra vackra och hållbara parkettgolv. Designade av naturen. Tillverkade med känsla.
Läs mer
Upptäck våra vackra och hållbara parkettgolv. Designade av naturen. Tillverkade med känsla.
Verktyg