Välj landVälj land
Sverige - För privatpersoner

Starfloor Click 30

Picture of Starfloor Click 30

Starfloor Click är helt ftalatfritt och rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet i Sverige.
Starfloor Click är ett slitstarkt vinylgolv i plank- och plattformat med exklusiva designs. Starfloor Click är främst anpassat för bostadsmiljöer men passar också bra för offentliga miljöer med lättare trafik. Golvet är behagligt att gå ... Läs mer
Starfloor Click är helt ftalatfritt och rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet i Sverige.
Starfloor Click är ett slitstarkt vinylgolv i plank- och plattformat med exklusiva designs. Starfloor Click är främst anpassat för bostadsmiljöer men passar också bra för offentliga miljöer med lättare trafik. Golvet är behagligt att gå på och enkelt att hålla rent. Tack vare golvets klicklåssystem går det enkelt att lägga utan lim. Det kan läggas direkt ovanpå befintligt golv, så länge det har en hård, plan och slät yta.
Genom att använda underlagsmattan Tarkomfort Premium uppnås en förbättrad akustik på 19 dB.
Starfloor Click bör inte läggas i tex uterum eller andra utrymmen där golvet kan utsättas för stora temperaturväxlingar.

För kommersiella miljöer rekommenderar vi i första hand iD Inspiration Click som har en högre bruksklass och snabbare installation. Visa mindre

 • Tjocklek: 4,0 mm
 • Slitskikt: 0,30 mm
 • Bruksklass: 23/31
 • Plattornas storlek: 31 x 60,1 cm
 • Plattor/box: 9 st (1,67m²)
 • Ytförstärkningen Extreme Protection ger ett slittåligt och lättstädat golv
 • Det starka slitskiktet bevarar golvets vackra design år efter år
 • Lättlagda vinylplank med klicklåssystem
 • Flytande läggningsmetod, utan lim
 • Kan användas med golvvärme
 • Ftalatfritt golv med låga emissioner
 • Rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet i Sverige

Design

 • black white
 • indigo
Tekniska egenskaper
Format Plank
Generella tekniska egenskaper
Garanti i hemmiljö 15
TECHNICAL CHARACTERISTICS
Total thickness (EN 428) 4 mm
Total weight (EN 430) - Kg/m² 7.400
Wear layer thickness (EN 429) 0.3 mm
CERTIFICATION AND CLASSIFICATION
Classification - domestic (EN 685) - Class 23
Classification - commercial (EN 685) - Class 31
Impact sound reduction (EN ISO 717-2) - Lw - dB 3

Sustainability@Tarkett Tarketts vinylgolv hemmiljö är en del av Tarketts arbete för hållbara lösningar. Det är ett integrerat system som ger en balans av kundens krav på hållbar utveckling (miljö, kvalitet, ekonomi), tekniska egenskaper samt design.

Good Materials Tarketts vinylgolv hemmiljö innehåller ca 50 % naturliga råvaror som vanligt salt och mineraliska fyllmedel. Vi använder närproducerade råvaror där så är möjligt, för att minska miljöpåverkan från transporter. Innehållsdeklaration finns tillgänglig på förfrågan.

Resource Stewardship Tarketts vinylgolv hemmiljö produceras i Konz, Tyskland och i Lentzweiler, Luxemburg. Fabrikerna är certifierade enligt ISO 14001. Under de senaste åren har fabrikerna gjort viktiga förbättringar. Konz har minskat sin energiförbrukning med 28 % samt ökat återvinning av produktions spill med 166 %. Lentzweiler har minskat sina VOC emissioner till luft med 14 %.

People friendly Spaces Tarketts vinylgolv hemmiljö garanterar värdefulla hälsosamma, och hygieniska fördelar: Extreme och Supreme ytbehandling av golvet minskar behovet av vatten och städkemikalier. Det finns även akustik- och halksäkra vinylgolv.

Reuse Tarketts vinylgolv hemmiljö producerade i Lentzweiler innehåller 3 % produktionsspill. Vi har utvecklat ett system för insamling och återvinning av installationsspill.

För ett perfekt slutresultat, se Tarketts sortiment av tillbehör för olika typer av golvmaterial.

Tillbehör

 

Alternativa produkter