Välj landVälj land
Sverige - För privatpersoner

Vinylgolv

Picture of <em>Vinylgolv</em>

Tarketts vinylgolv är gjorda för att underlätta för dig i din vardagsmiljö hemma. De är slitstarka, tåliga och lättstädade där du behöver det. Samtidigt är de mjuka och tysta att gå på.

  • Tarkett Extra är Nordens mest omtyckta vinylgolv. Ett slitstarkt golv med ett brett urval naturtrogna designs. Då ett vinylgolv tål spill och är lättstädat är det extra lämpligt för köket och hallen. Årets kollektion har laddats med hela 22 nyheter, välj din stil!

  • Texstyle är ett vinylgolv av högsta kvalitet med textilbaksida för ökad komfort. Ett golv med två goda sidor. Extra behagligt att gå på tack vare den ljuddämpande baksidan och dessutom mycket slitstarkt och lättstädat. Utmärkt val för t ex kök, hall, vardagsrum.

  • Tåligt, lättskött och prisvärda vinylgolv. Passar bra i hemmiljö med normalt slitage. Tarkett Trend är en ny kollektion vinylgolv som är framtagen med design i fokus. Här har vi samlat de lite mer vågade och trendiga mönstren. Tack vare ytskiktet Extreme Protection är golvet både slitstarkt och lättskött. Tarkett Trend finns i två serier: Trend 200 där du hittar de färgstarka Fabric-golven...

  • Tåliga, lättskötta och prisvärda vinylgolv. Tarkett Trend är en kollektion vinylgolv som är framtagen med design i fokus. Här har vi samlat de lite mer vågade och trendiga mönstren. I vår nya kollektion 240 finns trendiga mönster med inspiration från Marocko.

  • Tåliga, lättskötta och prisvärda vinylgolv. Tarkett Trend är en kollektion vinylgolv som är framtagen med design i fokus. Här har vi samlat de lite mer vågade och trendiga mönstren.