Välj landVälj land
Sverige - För privatpersoner

Vinylgolv

Picture of <em>Vinylgolv</em>

Tarketts vinylgolv är gjorda för att underlätta för dig i din vardagsmiljö hemma. De är slitstarka, tåliga och lättstädade där du behöver det. Samtidigt är de mjuka och tysta att gå på.

  • Tarkett Extra är Nordens mest omtyckta vinylgolv. Ett golv som är praktiskt, tåligt, lättskött, snyggt och mjukt att stå och gå på. Kort sagt, vinyl är det perfekta golvet till både kök och hall. Årets kollektion har laddats med hela 18 nyheter, välj din stil!

  • Texstyle är ett vinylgolv av högsta kvalitet med textilbaksida som både ökar komfort och dämpar ljudnivån. Perfekt för barnrum där både aktivitet och ljudvolym brukar ligga på en lite högre nivå.

  • Tarkett Trend är en kollektion vinylgolv som är framtagen med design i fokus. Här har vi samlat de lite mer vågade och trendiga mönstren. I Trend 200 där du hittar det trendiga Istanbul-mönstret.

  • Tarkett Trend är en kollektion vinylgolv som är framtagen med design i fokus. Här har vi samlat de lite mer vågade och trendiga mönstren. Tarkett Trend 240 finns trendiga mönster med inspiration från Marocko och grafiska blommor.

  • Tarkett Trend är en kollektion vinylgolv som är framtagen med design i fokus. Här har vi samlat de lite mer vågade och trendiga mönstren. Vår nya kollektion Tarkett Trend 260 innehåller eftertraktade hexagoner och vågade kakeldesigns.