Välj landVälj land
Sverige - För privatpersoner

Laminatgolv

Picture of <em>Laminatgolv</em>

Tarketts laminatgolv kombinerar funktionalitet med det bästa inom teknik och design. Det smidiga klicklåssystemet gör dem enkla att lägga och de är lika lättskötta som de är slitstarka, till ett pris som ger dig mer utrymme över till resten av inredningen hemma. Golven finns i flera olika kvaliteter och tjocklekar och erbjuder en bred palett av nyanser, från klassiskt och exotiskt trä till sten och spännande och trendiga mönster.

  • Våra Lamin’Art-golv är slitstarka, reptåliga och lättstädade. De finns i två trämönster som kan läggas var för sig eller kombineras för en unik effekt. Det vita golvet bidrar till att hela rummet får ett nordiskt ljus medan det svarta golvet ger möjlighet till kontrast mot tex vita väggar.

  • Laminatgolv som liknar vilket trägolv som helst. Den tydliga ytstrukturen och de fasade kanterna längs med långsidorna ger ett naturligt och exklusivt utseende. Slitstarkt, reptåligt och lättstädat. Avsett för hemmiljö eller offentlig miljö med normalt slitage. Mycket lätt att lägga med 2-lock klicksystem.

  • Stil skriven i sten. Naturtrogna stenmönster för trendkänsliga fötter. Livfull, naturtrogen och stämningsskapande golvdesign. Välj mellan fem exklusiva stenmönster, från betong till stilren marmor.

  • Golven i SoundLogic-kollektionen är utrustade med akustikbaksida. Det ger extra ljuddämpning både i rummet det läggs i och ut mot närliggande rum men den bidrar även till en snabbare och billigare installation då man inte behöver ett underlagsmaterial. Mycket lätt att lägga med 2-lock klicksystem.

  • Vår nya kollektion med Long boards är precis vad det låter som. Laminatgolv med extra långa och breda plank för en ännu mer rustik och gedigen look.