Välj landVälj land
Sverige - För privatpersoner

Laminatgolv

Picture of <em>Laminatgolv</em>

  • Våra Lamin´Art-golv är slitstarka, reptåliga och lättstädade. Här blandar vi grafiska keramikmönster och tidslösa fiskbensbrädor i 4 helt nya toner. Precis som våra andra laminatgolv är de även snabba och lätta att lägga.

  • Laminatgolv som liknar vilket trägolv som helst. Den tydliga ytstrukturen och de fasade kanterna längs med långsidorna ger ett naturligt och exklusivt utseende. Slitstarkt, reptåligt och lättstädat. Avsett för hemmiljö eller offentlig miljö med normalt slitage. Mycket lätt att lägga med 2-lock klicksystem.

  • Stil skriven i sten. Naturtrogna stenmönster för trendkänsliga fötter. Livfull, naturtrogen och stämningsskapande golvdesign. Välj mellan fem exklusiva stenmönster, från betong till stilren marmor.

  • Golven i SoundLogic-kollektionen är utrustade med akustikbaksida. Det ger extra ljuddämpning både i rummet det läggs i och ut mot närliggande rum men den bidrar även till en snabbare och billigare installation då man inte behöver ett underlagsmaterial. Mycket lätt att lägga med 2-lock klicksystem.

  • Vår nya kollektion med Long boards är precis vad det låter som. Laminatgolv med extra långa och breda plank för en ännu mer rustik och gedigen look.