Välj landVälj land
Sverige - För privatpersoner

Köksgolv

Köket har blivit allt viktigare i våra hem där vi tillbringar mycket tid för att laga mat och umgås – både till vardag och till fest. Och ingen annanstans går väl form och funktion lika mycket hand i hand som i köket? Men köket utsätts också för vardagsproblem som stänk och kladd från matlagning och måltider men också för intrycksmärken från stolar och bord. Därför är det viktigt att golvytan är slitstark, tålig och lättstädad.

Ett köksgolv av plast av god kvalitet eller ett golv i laminat är det bästa valet, särskilt för barnfamiljer - det är lättskött och tåligt samt ger möjlighet till spännande färger och mönster.

Trägolv, oljat eller lackat kan också fungera bra i köket, men tänk på att torka upp spill omedelbart. När du använder trä till ditt köksgolv är det framförallt viktigt att vätska inte ligger kvar och tränger ner mellan fogarna.

I Tarketts breda sortiment kommer du med all sannolikhet hitta ett golv som passar din stil och behov.

Vinylgolv

Vinylgolv

Tarketts vinylgolv är gjorda för att underlätta för dig i din vardagsmiljö hemma. De är slitstarka, tåliga och lättstädade där du behöver det. Samtidigt är de mjuka och tysta att gå på.