Välj landVälj land
Sverige - För privatpersoner

En svårslagen kunskap om golv

Tarkett tillverkar och säljer golv- och väggprodukter för hemmiljö och hela funktionslösningar för golv och vägg i offentlig miljö. Produktsortimentet är mycket brett och inkluderar trägolv, laminatgolv, linoleumgolv, textilgolv, sportgolv, vinylgolv och väggmattor för våtrum – alla i en mängd olika utföranden och med kompletterande tillbehör.

Tarketts värld av golv

Global styrka och lokal närvaro

Idag är Tarkett ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi har en stark lokal förankring i Sverige och i Norden,  tack vare våra fabriker i södra Sverige men också med en väl utbyggd sälj- och marknadsorganisation samt kundtjänst i de nordiska länderna.

Tarkett är noterat på Euronext Paris och har ca 12 000 anställda över hela världen. Omsättningen uppgick 2013 till 2.5 mrd Euro. Huvudkontoret ligger i Paris.

Långsiktig hållbarhet

Vi vill ta ett starkt miljöansvar och tillverka golv som fungerar väl i ett modernt kretsloppssamhälle utan att ge avkall på design och funktion. Vi samarbetar med internationella organisationen Cradle to CradleTM i hållbarhetsfrågor och strävar efter att på bästa sätt verka för utvecklingen av en s k cirkulär ekonomi.  Läs mer om Tarketts miljöarbete här>>

Affärsidé

Med mer än 130 års erfarenhet av att skapa säkra, hållbara och inspirerande golvlösningar vill vi på Tarkett fortsätta att bidra till livskvalitet, trivsel och lönsamhet för våra kunder världen över.

Försäljning av Tarketts golv till privatpersoner såväl som till professionella golvköpare sker alltid via Tarketts golvåterförsäljare och golventreprenörer.

2013 Activity and Sustainability Report>>

mer information om Tarkett-koncernen finns på den globala webbplatsen>>

Välkommen till Tarketts underbara värld av golv!

Dela