Välj landVälj land
Sverige - För privatpersoner

Starfloor Click

Vinylgolv med klick

Vinylgolv med klick - Starfloor click

Design i lättlagt format

Starfloor Click är ett slitstarkt vinylgolv i plankor eller plattor. Golvet känns mjukt, är behagligt att gå på och enkelt att hålla rent. Årets kollektion har tio stenreferenser i plattformat och lika många träreferenser i plankformat. Bland referenserna finns allt från naturtrogna sten- och trämönster till spännande mönster med inspiration från Marocko.

Vinylgolv med klick i trä

Den nya generationens vinylgolv

Rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet

Som ett led i vårt pågående arbete för minskad miljöpåverkan och förbättrad inomhusmiljö, använder vi numera ftalatfri teknologi i våra produktionsenheter för vinylgolv. Starfloor Click-golven är helt ftalatfria, läggs utan lim och rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet i Sverige.

Starfloor Click

Praktiskt

Den starka ytbehandlingen gör att Starfloor Click klarar normalt slitage från till exempel husdjur och barn med mycket spring i benen. Den gör också golven extremt lättskötta. Att sopa eller dammsuga brukar räcka vid rengöring, men starkt smutsade Starfloor Click-golv tål även att våtmoppas.

Vinylgolv med klicklåssystem

Starfloor Click gör det enkelt att förnya ditt hem ”på ett klick”. Golvets klicklåssystem gör att det kan läggas genom att ”vikas” ihop, utan några specifika verktyg eller lim. Du kan till och med lägga det ovanpå ett existerande golv, så länge underlaget är plant och hårt.

Lägga starfloor click
1
Lägga starfloor click
2
Lägga starfloor click
3
Lägga starfloor click
4

Lagra paketen plant i rummet före läggning

Underlaget ska vara rent, plant och torrt

Sätt ut distanskilar

Klicka samman plankorna/plattorna vid kortändan. Klicka sedan ihop hela rader längs med långsidan.

Dela